Cégünkről

A Nyugat Fordító Iroda huszonöt éve áll ügyfeleink rendelkezésére a fordítás és a tolmácsolás területén, valamint az ezekkel összefüggő szolgáltatásokkal. Így irodánk a fordításon és tolmácsoláson túl gyakran nyújt segítséget az itt élő külföldiek magyarországi hivatalos ügyeinek gyors, és szakszerű elintézésében, és segít eligazodni a bürokrácia útvesztőiben.

Fő tevékenységünk a fordítás és tolmácsolás, aminek során mindig a legjobb minőségre törekszünk. A magas minőséget garantálja, hogy:

  • fordítói és tolmács szakképesítéssel, valamint nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek a munkatársaink
  • munkánkat anyanyelvi fordítók és lektorok segítik
  • a nyelvi hozzáértés mellett megfelelő szakmai végzettséggel rendelkező fordítók és tolmácsok vesznek részt az adott munkában.

Célunk, hogy az ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatot építsünk ki, ezért törekszünk arra, hogy maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.
A kiváló minőség mellett gyors, pontos munkát nyújtunk kedvező áron.

A fordítói, és a tolmácsolási munka alapkövetelménye a bizalmas ügykezelés és a titoktartás akkor is, ha ezt írásban nem rögzítjük minden esetben. A titoktartásra vonatkozóan, igény szerint, írásbeli megállapodást is kötünk ügyfeleinkkel.

Szívesen adunk további felvilágosítást, kérem keressen meg bennünket bármely elérhetőségünkön!

 

Online ajánlatkérés

Adja meg email címét és a fordítandó szöveg legfontosabb tulajdonságait (karakterszám, forrás- és célnyelv, határidő), és mi a lehető legrövidebb időn belül elküldjük Önnek az árajánlatunkat. Kérjük, hogy a fordítandó anyagot e-mailen küldje el az info@nyugat‑fordito.hu email címre, és törekszünk arra, hogy perceken belül válaszoljunk.