Műszaki szakfordítások

A szakfordítások közül a műszaki fordítás az egyik leggyakrabban előforduló típus.

Pályázatok, szabadalmi leírások, szabványok, kézikönyvek, megvalósíthatósági tanulmányok, gépkönyvek, használati utasítások, segédletek, biztonsági rendszerek, szoftver leírások, versenytárgyalási pályázati anyagok, tervdokumentációk szerepeltek a fordítandó anyagaink között. Csak néhányat említettünk a különböző típusú fordítások közül, ahol a témának megfelelő végzettségű szakfordítók kiváló munkájának köszönhetően visszatérő megrendelőink száma egyre szaporodik.

Mostanában egyre nagyobb hangsúlyt kaptak a fordításokban a telekommunikáció, környezetvédelem, vagy az alternatív energia hasznosításról szóló anyagok.

Szívesen adunk további felvilágosítást műszaki fordítással kapcsolatban, kérem keressen meg bennünket bármely elérhetőségünkön!

Online ajánlatkérés

Adja meg email címét és a fordítandó szöveg legfontosabb tulajdonságait (karakterszám, forrás- és célnyelv, határidő), és mi a lehető legrövidebb időn belül elküldjük Önnek az árajánlatunkat. Kérjük, hogy a fordítandó anyagot e-mailen küldje el az info@nyugat‑fordito.hu email címre, és törekszünk arra, hogy perceken belül válaszoljunk.